« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

MLPDA. Universitatea Transilvania Brașov beneficiază de construirea unuia dintre cele mai moderne cămine studențești din România
23.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Luni, 22 februarie 2021, Compania Națională de Investiții (CNI), prin Ministerul Dezvoltării, Lucrarilor Publice și Administrației, a semnat contractul pentru construirea unuia dintre cele mai moderne cămine studențești din România, de care va beneficia Universitatea Transilvania Brașov, potrivit unui comunicat.

Proiectul are o valoare de peste 31 de milioane de lei și reprezintă una dintre cele mai importante investiții dedicate modernizării și îmbunătățirii condițiilor de învățământ pentru studenți, contribuind la diminuarea deficitului actual al spațiilor de cazare.

Construcția căminului va fi realizată în 22 de luni, dintre care primele două vor fi dedicate activității de proiectare. Căminul va avea 103 camere duble și va cuprinde și două locuri dedicate persoanelor cu dizabilități. Fiecare cameră va fi dotata cu grup sanitar propriu, mobilier (paturi, birouri, dulap, frigider și etajere) și balcon pe toată lățimea camerei de cazare. Clădirea nouă va fi prevazută și cu spații comune, precum săli de lectură, spălătorie/uscătorie, sală de mese sau chicinetă.

Universitatea Transilvania din Brașov cuprinde, în prezent, 18 facultăți din diferite domenii și desfășoară activități educaționale pentru aproximativ 19.000 de studenți, media anuală a solicitărilor de cazare care nu pot fi onorate din lipsă de spații de cazare fiind de cel puțin 1.000 de studenți.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.