« Secţiuni « Jurisprudenţă « CEDOCJUECCRÎCCJCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Jurisprudenţă CCR (Curtea Constituţională a României)
DezbateriCărţiProfesionişti
Marieta SAFTA


Conf. univ. dr. Marieta SAFTA

Avocatul Poporului. Excepție de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 4 din Legea nr. 62/2011 a dialogului social cu referire la personalul militar, precum și sintagma „cu excepția celor sindicale” din cuprinsul dispozițiilor art. 29 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 85/1995 privind statutul cadrelor militare
25.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 24 februarie 2021, Renate Weber, Avocatul Poporului, a trimis Curții Constituționale excepția de neconstituționalitate având ca obiect dispozițiile art. 4 din Legea nr. 62/2011 a dialogului social, republicată, cu modificările și completările ulterioare, cu referire la personalul militar, precum și sintagma „cu excepția celor sindicale” din cuprinsul dispozițiilor art. 29 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare.

:: Textul sesizării

 
Secţiuni: CCR, Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD