« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
 

Curtea de Apel Ploieşti. Motivarea hotărârii judecătoreşti
26.02.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Jurisprudență, Jurisprudență Curți de Apel, Procedură civilă, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Ploieşti a statuat că motivarea hotărârii judecătoreşti înseamnă că în considerentele acesteia trebuie să se regăsească motivele de fapt și de drept care au condus la soluția pronunțată, care să aibă legătură directă cu aceasta și care să susțină decizia adoptată. Aşadar, nu va fi incident motivul de recurs privind nemotivarea hotărârii decât atunci când instanţa de recurs nu va putea stabili cu certitudine dacă soluția dată în apel este efectul sau nu al cercetării fondului. (Decizia civilă nr. 33/2021 din 26 ianuarie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Ploieşti, Secţia I Civilă)

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD