Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Mobilități ErasmusPlus în cadrul rețelei CIVIS 2021-2022
26.02.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 26 februarie 2021, Facultatea de Drept, Universitatea din București, a informat că s-a aprobat lansarea selecției pentru un număr de 350 de mobilități de studii în cadrul Programului ERASMUS, pentru stagii în cadrul universităților partenere CIVIS, potrivit unui comunicat.

Mobilitățile de studii Erasmus vor fi finanțate pentru o perioada de minim 3 luni (90 zile) și maxim un semestru academic, pe durata anului academic 2021-2022 (grant 520 euro/lună).

Mobilitățile de studii Erasmus + CIVIS se pot efectua în cadrul celor 7 universități partenere CIVIS, conform locurilor alocate de acestea pentru Universitatea din București:

– Aix-Marseille Université;
– Sapienza Universita di Roma;
– National Kapodistrian University of Athens;
– Eberhard Karls Universitaet Tuebingen (32 locuri + criterii specifice pe domenii de studii);
– Université Libre de Bruxelles (46 locuri +criterii specifice pe domenii de studii);
– Universidad Autónoma de Madrid (23 locuri + criterii specifice pe domenii de studii);
– Stockholm University (61 locuri + criterii specifice pe domenii de studii) – mobilități posibile numai în semestrul al doilea al anului academic 2021-2022.

Criterii de eligibilitate și selecție ale Universității din București:
• să fie student/masterand/doctorand al Universităţii din Bucureşti (la cursuri zi), la selecție și pe durata mobilității Erasmus;
• să fie cel puțin absolvent al primului an de studii de nivel licență, la momentul începerii mobilității;
• să aibă rezultate academice remarcabile;
• să facă dovada cunoaşterii unei limbi străine (certificat/diplomă/atestat, nivel minim B2);
• să prezinte o scrisoare de intenţie/motivaţie pentru efectuarea mobilității în cadrul universității CIVIS (într-o limbă străină de circulație internațională);
• să prezinte un Plan al programului de studii în instituția gazdă CIVIS (într-o limbă străină de circulație internațională);
• să prezinte un Curriculum Vitae, în format EUROPASS (într-o limbă străină de circulație internațională);
• să prezinte cel puțin o recomandare, justificată din punct de vedere academic, pentru efectuarea mobilității în cadrul universității CIVIS. Recomandarea trebuie să fie din partea unui cadru didactic universitar, din facultatea respectivă sau din cadrul facultății/universității unde a finalizat studiile universitare anterioare (în cazul studenților aflați în anul 1 de studiu).

Candidații pot trimite online documentele pentru selecție la Biroul ERASMUS+ al UB până la data de 19 martie 2021 (ora 13:00), completând aplicația disponibilă aici.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti