Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Tribunalul Cluj a admis ordonanţa preşedinţială ref. eliminarea din mediul online a înregistrării video în care apare fotbalistul Ciprian Marica
26.02.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Cyberlaw, Drept civil
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 24 februarie 2021, Tribunalul Cluj „a dispuns, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…)
înlăturarea provizorie din mediul online (…) până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca (…) a articolelor și a postărilor în întregimea lor, precum și a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viața privată/intimă a reclamantei. (…) Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viata privată prin interzicerea pârâților să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca; (…) Luarea măsurilor necesare pentru a asigura conservarea probelor, în sensul constatării existenței pe site-ul web, pe canalul oficial de YouTube, pe pagina oficială de Facebook a articolelor menționate cu privire la titlul, autorul, data, conținutul acestora si link-urile pe care acestea pot fi accesate, precum și cu privire la comentariile făcute la acestea.”

Hotărârea este definitivă.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti