« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Opinii

Îmi reafirm totalul sprijin față de orice student asupra căruia se face un abuz, o discriminare, o nedreptate
03.03.2021 | Alexandru OLĂNESCU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Alexandru Olănescu

Alexandru Olănescu

Decizia Rectorului UB privind exmatricularea a 45 de studenți ai unei facultăți de drept este regretabila și creează un precedent periculos!

Fără a se lua în considerare și poziția studenților, fără a se da dovada de o minimă prezumție de obiectivitate și de umanitate, studenții au fost exmatriculați, fără drept de apel!

Dar oare organizatorii examenelor… ce sancțiuni au primit?

De asemenea, este regretabilă atitudinea, lipsită de imparțialitate a unor patroni de edituri juridice, care, prezumă studenții ca adevărați infractori, studenți care achiziționează cursuri/ tratate/ caiete de seminar etc. de la aceste edituri și care contribuie, în fiecare an, din punct de vedere financiar la prosperitatea acestora!

Pe cale de consecință, având în vedere atitudinea domnului Nicolae Cîrstea față de această situație, am luat decizia de a întrerupe orice colaborare a subsemnatului și a societății la care sunt partener cu editura Universul Juridic!

Ca avocat și ca seminarist, îmi reafirm totalul sprijin față de orice student asupra căruia se face un abuz, o discriminare, o nedreptate!

Av. drd. Alexandru Olănescu, Partner CLIZA LAW OFFICE

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni/categorii: Opinii, SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD