« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia animalelorProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Contravenţii
CărţiProfesionişti
 

Publicarea unor amendamente la anumite tratate multilaterale în domeniul circulației rutiere
04.03.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 219 din 4 martie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 513/2021 privind publicarea textelor unor amendamente la o serie de tratate multilaterale în domeniul circulației rutiere.

Amendamentele se regăsesc în cele şase anexe ale ordinului şi vizează:

Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentele au fost adoptate la Geneva în perioada 28 ianuarie-1 februarie 1991, în cadrul celei de-a 53-a sesiuni a Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrate în vigoare la 3 septembrie 1993. Textele amendamentelor se regăsesc în anexa nr. 1.

Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentele au fost adoptate la Geneva în perioada 22-25 septembrie 2003, în cadrul celei de-a 43-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrate în vigoare pentru România la 28 martie 2006. Textele amendamentelor se regăsesc în anexa nr. 2.

art. 8 și art. 39 din Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentele au fost adoptate la Geneva în perioada 24-26 martie 2014, în cadrul celei de-a 68-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrate în vigoare pentru România la 23 martie 2016. Textele amendamentelor se regăsesc în anexa nr. 3.

pct. 1 al anexei 2 la Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentul a fost adoptat la Geneva în perioada 22-24 septembrie 2014, în cadrul celei de-a 69-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrat în vigoare pentru România la 19 septembrie 2016. Textul amendamentului se regăseşte în anexa nr. 4.

anexa la Acordul european de la Geneva din 1 mai 1971, ce completează Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentele au fost adoptate la Geneva în perioada 22-25 septembrie 2003, în cadrul celei de-a 43-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrate în vigoare pentru România la 28 martie 2006. Textele amendamentelor se regăsesc în anexa nr. 5.

anexa la Acordul european de la Geneva din 1 mai 1971, ce completează Convenția asupra semnalizării rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968, adoptat la Geneva în perioada 22-25 septembrie 2003, în cadrul celei de-a 43-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrat în vigoare pentru România la 28 martie 2006. Textul amendamentului se regăseşte în anexa nr. 6.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: C. contravențional, Monitorul Oficial al României

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD