« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contravenţii
CărţiProfesionişti
 

Publicarea unor amendamente la anumite tratate multilaterale în domeniul circulației rutiere
04.03.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 219 din 4 martie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 513/2021 privind publicarea textelor unor amendamente la o serie de tratate multilaterale în domeniul circulației rutiere.

Amendamentele se regăsesc în cele şase anexe ale ordinului şi vizează:

Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentele au fost adoptate la Geneva în perioada 28 ianuarie-1 februarie 1991, în cadrul celei de-a 53-a sesiuni a Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrate în vigoare la 3 septembrie 1993. Textele amendamentelor se regăsesc în anexa nr. 1.

Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentele au fost adoptate la Geneva în perioada 22-25 septembrie 2003, în cadrul celei de-a 43-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrate în vigoare pentru România la 28 martie 2006. Textele amendamentelor se regăsesc în anexa nr. 2.

art. 8 și art. 39 din Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentele au fost adoptate la Geneva în perioada 24-26 martie 2014, în cadrul celei de-a 68-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrate în vigoare pentru România la 23 martie 2016. Textele amendamentelor se regăsesc în anexa nr. 3.

pct. 1 al anexei 2 la Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentul a fost adoptat la Geneva în perioada 22-24 septembrie 2014, în cadrul celei de-a 69-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrat în vigoare pentru România la 19 septembrie 2016. Textul amendamentului se regăseşte în anexa nr. 4.

anexa la Acordul european de la Geneva din 1 mai 1971, ce completează Convenția asupra circulației rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968. Amendamentele au fost adoptate la Geneva în perioada 22-25 septembrie 2003, în cadrul celei de-a 43-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrate în vigoare pentru România la 28 martie 2006. Textele amendamentelor se regăsesc în anexa nr. 5.

anexa la Acordul european de la Geneva din 1 mai 1971, ce completează Convenția asupra semnalizării rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968, adoptat la Geneva în perioada 22-25 septembrie 2003, în cadrul celei de-a 43-a sesiuni a Grupului de lucru pentru siguranța circulației rutiere al Comitetului pentru transport pe uscat din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a Națiunilor Unite, intrat în vigoare pentru România la 28 martie 2006. Textul amendamentului se regăseşte în anexa nr. 6.

 
Secţiuni: C. contravențional, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD