« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Curtea de Apel Bucureşti. Buna-credinţă a promitentului-cumpărător
09.03.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Curtea de Apel Bucureşti a decis că existenţa pe rol a unui litigiu având ca obiect suspendarea şi anularea autorizației de construire, la data încheierii promisiunii de vânzare-cumpărare a unui imobil, nu justifică neîncheierea ulterioară, din această cauză, a contractului de vânzare-cumpărare de către promitentul-vânzător. Întrucât în cartea funciară nu a fost înscrisă nicio acţiune de contestare a cuprinsului acesteia, promitentul-vânzător nu poate invoca reaua-credinţă a promitenului-cumpărător. (Decizia civilă nr. 380/2021 din 2 martie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secția a VI-a civilă)

 
Secţiuni: Content, Drept civil, Jurisprudență, Jurisprudență Curți de Apel, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD