Secţiuni » Noutăţi legislative » Monitorul Oficial al României
Monitorul Oficial al României

Modificarea Normelor metodologice privind programul „Școala după școală”
09.03.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 234 din 8 martie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 3460/2021 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a Programului național pilot de tip „Școala după școală”, pentru elevii până la clasa a VIII-a inclusiv, aprobate prin Ordinul ministrului educației nr. 3.300/2021.

Potrivit modificărilor, inspectoratele școlare vor trebui informate cu privire la numărul de elevi eligibili și al grupelor constituite la nivelul unităților de învățământ care fac parte din lista celor care au optat pentru organizarea activităților remediale în cadrul Programului național pilot de tip „Școala după școală”.

De asemenea, unitățile de învățământ vor actualiza lunar numărul grupelor și lista elevilor care participă la activitățile din luna următoare, prin cuprinderea și a altor elevi care îndeplinesc condițiile de eligibilitate și pentru care se solicită includerea în program. Părinții sau reprezentanții legali ai elevilor pot depune solicitările de cuprindere a elevilor în program până la data de 25 a fiecărei luni.

Programul orar al activităților remediale va fi stabilit la nivelul unității de învățământ de către cadrul didactic, cu consultarea elevilor și a părinților sau reprezentanților legali ai acestora.

Activitățile de învățare remedială prestate de cadrele didactice se remunerează cu suma de 100 lei brut/oră, inclusiv contribuțiile angajatorului.

Intrare în vigoare: 8 martie 2021

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti