« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Ce înseamnă, de fapt, suspendarea PUZ-urilor coordonatoare de sector?
11.03.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Marius Chelaru

Marius Chelaru

Laura Elena Mihalache

Laura Elena Mihalache

Laura Elena Mihalache, Senior Partner STOICA & Asociații, și Marius Chelaru, Managing Associate STOICA & Asociații, au redactat materialul Ce înseamnă, de fapt, suspendarea PUZ-urilor coordonatoare de sector?, în care au arătat, printre altele, că „Prin HCGMB nr. 65 – 69 din 26 februarie 2021, au fost suspendate HCGMB de aprobare a PUZ-urilor coordonatoare de sector pentru Sectoarele 2 – 6 pentru o perioadă de 12 luni.

Anterior HCGMB nr. 65-69/2021, PUZ-ul coordonator al Sectorului 3 fusese deja suspendat în instanță de către Curtea de Apel București.

În timp ce posibilitatea de suspendare a actelor administrative de către instanța de judecată este prevăzută de lege, facultatea de suspendare a actelor administrative de către emitentul actului nu este reglementată, ceea ce ridică unele semne de întrebare cu privire la legalitatea HCGMB de suspendare.

În orice caz, până când o instanță de judecată va avea ocazia să se pronunțe asupra legalității HCGMB de suspendare, efectul imediat va fi acela că pentru moment, PUZ-urile coordonatoare ale sectoarelor 2, 3, 4, 5 și 6 vor fi suspendate.”

:: textul integral aici.

STOICA & Asociații

 
Secţiuni: C. administrativ, Construcții, Content, Drept civil, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD