Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Sistemul judiciar

19 procurori se numesc în funcţia de judecător

18 ianuarie 2024 | JURIDICE.ro

Joi, 18 ianuarie 2024, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind:

1. Eliberarea din funcţia de procuror a Ioanei Mădălina Mihai, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Brașov.

2. Eliberarea din funcţia de procuror a lui Denis Samir Vicențiu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Brașov.

3. Eliberarea din funcţia de procuror a Violetei Diana Andronie, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighișoara şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Brașov.

4. Eliberarea din funcţia de procuror a Adinei Camelia Peptea, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Făgăraș.

5. Eliberarea din funcţia de procuror a lui Florin Claudiu Oancea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Turnu Măgurele, cu menținerea gradului profesional de tribunal.

6. Eliberarea din funcţia de procuror a Sandei Daria Varga, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Dej, cu menținerea gradului profesional de curte de apel.

7. Eliberarea din funcţia de procuror a Mădălinei Dorîngă, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Craiova.

8. Eliberarea din funcţia de procuror a Ionelei Amalia Cojocaru, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Craiova.

9. Eliberarea din funcţia de procuror a Luisei Mihaela Cașmir, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Târgu Jiu.

10. Eliberarea din funcţia de procuror a Dianei Nicoleta Deaconu-Dascălu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Târgu Jiu.

11. Eliberarea din funcţia de procuror a lui Carmen Văscu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Iași.

12. Eliberarea din funcţia de procuror a Soficăi Feclistov, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Pașcani.

13. Eliberarea din funcţia de procuror a lui Filip-Liviu Bolduț, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Satu Mare.

14. Eliberarea din funcţia de procuror a Adinei Octavia Tatu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Buzău, cu menținerea gradului profesional de tribunal.

15. Eliberarea din funcţia de procuror a Adrianei Carolina Păun (Ciobanu), procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Târgoviște, cu menținerea gradului profesional de curte de apel.

16. Eliberarea din funcţia de procuror a lui Florin Stoica, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Târgoviște.

17. Eliberarea din funcţia de procuror a Augustinei Liliana Vengherschi, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Târgoviște.

18. Eliberarea din funcţia de procuror a lui Dumitru Bazeliuc, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Vatra Dornei, cu menținerea gradului profesional de curte de apel.

19. Eliberarea din funcţia de procuror a lui Vlad Lucian Petrișor, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara şi numirea în funcţia de judecător la Judecătoria Timișoara.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership