« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia animalelorProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Regulamentul de organizare şi funcţionare ONPCSB | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
28.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 451 din 27 aprilie 2021 a fost publicat Regulamentul de organizare și funcționare a Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, din 21.04.2021.

Regulamentul stabilește normele de organizare și funcționare a Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB), acesta fiind unitatea de informații financiare a României, de tip administrativ, care asigură, în domeniul său de competență, îndeplinirea obligațiilor României în calitate de stat membru al UE.

Condițiile necesare pentru ocuparea funcțiilor în cadrul ONPCSB:
– vechimea în specialitate conform prevederilor legale;
– vechime în muncă și în specialitatea studiilor absolvite;
– cunoașterea de limbi străine în funcție de necesități;
– cunoștințe de operare pe calculator;
– abilități și aptitudini corespunzătoare posturilor.

Regulamentul mai prevede, printre altele, atribuțiile președintelui ONPCSB, structurile care funcționează în cadrul instituției, precum și atribuțiile acestora.

Structura organizatorică este prevăzută în anexă.

Intrare în vigoare: 27 aprilie 2021

***

Joi, 11 martie 2021, Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor a lansat în dezbatere pubică proiectul de Regulament de organizare şi funcţionare al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

:: Anunţul
:: Proiectul
:: Nota de fundamentare

Cuvinte cheie:
Secţiuni/categorii: Drept penal, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD