Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Regulamentul de organizare şi funcţionare ONPCSB | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
28.04.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept penal, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 451 din 27 aprilie 2021 a fost publicat Regulamentul de organizare și funcționare a Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, din 21.04.2021.

Regulamentul stabilește normele de organizare și funcționare a Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB), acesta fiind unitatea de informații financiare a României, de tip administrativ, care asigură, în domeniul său de competență, îndeplinirea obligațiilor României în calitate de stat membru al UE.

Condițiile necesare pentru ocuparea funcțiilor în cadrul ONPCSB:
– vechimea în specialitate conform prevederilor legale;
– vechime în muncă și în specialitatea studiilor absolvite;
– cunoașterea de limbi străine în funcție de necesități;
– cunoștințe de operare pe calculator;
– abilități și aptitudini corespunzătoare posturilor.

Regulamentul mai prevede, printre altele, atribuțiile președintelui ONPCSB, structurile care funcționează în cadrul instituției, precum și atribuțiile acestora.

Structura organizatorică este prevăzută în anexă.

Intrare în vigoare: 27 aprilie 2021

***

Joi, 11 martie 2021, Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor a lansat în dezbatere pubică proiectul de Regulament de organizare şi funcţionare al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

:: Anunţul
:: Proiectul
:: Nota de fundamentare

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti