Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Modificări privind organizarea și funcționarea Ministerului Justiției | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
01.06.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 561 din 31 mai 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 585 din 27 mai 2021 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Justiţiei.

Astfel, la nivelul Ministerului Justiției se înfiinţează Compartimentul publicitate mobiliară, a cărui activitate va fi coordonată direct de către ministrul justiţiei.

Numărul de posturi pentru acest compartiment se va stabili prin ordin al ministrului, cu încadrarea în numărul maxim de posturi pentru aparatul propriu.

Ministerul Justiției va autoriza operatorii, îşi va exprima acordul sau dezacordul la împuternicire în cazul agenţilor şi va îndeplini atribuţiile stabilite prin lege, în calitate de autoritate de supraveghere a Registrului Naţional de Publicitate Mobiliară.

Intrare în vigoare: 31 mai 2021

***

Luni, 15 martie 2021, Ministerul Justiţiei a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărare a Guvernului pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea și funcționarea Ministerului Justiției.

:: Proiect
:: Anexă
:: Notă de fundamentare

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti