« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Ordinea de zi a Conferinței Camerei Auditorilor Financiari din 17 aprilie 2021. UPDATE: Procedura de organizare
16.03.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 257 din 15 martie 2021 a fost publicată Procedura privind organizarea Conferinței Camerei Auditorilor Financiari din România prin vot la distanță în data de 17 aprilie 2021, din 11.03.2021.

Astfel, votul la distanță se va realiza prin accesarea platformei e-learning utilizată de Cameră pentru organizarea cursurilor.

Platforma va asigura următoarele cerințe:
– va putea stabili statutaritatea Conferinței Camerei, în vederea preluării de către aceasta a cerințelor impuse de art. 6 alin. (4) din Regulamentul de organizare și funcționare a Camerei Auditorilor Financiari din România;
– va putea asigura dezbateri între președintele Camerei Auditorilor Financiari din România, care va conduce Conferința, și participanții la Conferință asupra documentelor supuse dezbaterii și aprobării, după caz;
– va înregistra dezbaterile și luările de cuvânt ale participanților, în vederea întocmirii procesului-verbal al Conferinței;
– va permite președintelui Camerei Auditorilor Financiari din România, care va conduce Conferința, să prezinte pe scurt documentele cuprinse în ordinea de zi;
– va permite participanților să vizualizeze prezentarea materialelor;
– va permite participanților votul pentru materialele prezentate și supuse dezbaterilor;
– va centraliza votul materialelor.

Membrii Camerei cu drept de vot vor fi convocați electronic, prin e-mail, cel târziu la data de 15 martie 2021 și în cel puțin două cotidiene de circulație națională.

Fiecare persoană care se află în lista finală a membrilor Camerei cu drept de vot va primi un e-mail care va conține datele de autentificare pe platforma de e-learning a Camerei. Nu se admite participarea la Conferință prin reprezentare sau împuternicire.

Conferința Camerei va avea loc în data de 17 aprilie 2021, în intervalul orar 10:00-12:30, membrii fiind rugaţi a se loga pe platformă în intervalul orar 9:30-10:00. După deschiderea votului în intervalul 12:00-12:30, fiecare membru are la dispoziție 30 de minute pentru a vota.

Votul la Conferința Camerei din data de 17 aprilie 2021 este vot deschis.

Prezenta procedură se aplică exclusiv în anul 2021, având în vedere situația generată de pandemie.

Intrare în vigoare: 15 martie 2021

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 255 din 15 martie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 29/2021 privind organizarea, convocarea și aprobarea ordinii de zi a Conferinței Camerei Auditorilor Financiari din România în data de 17 aprilie 2021, prin vot la distanță.

Prin prezenta hotărâre se aprobă organizarea și convocarea Conferinței Camerei Auditorilor Financiari din România, prin vot la distanță, în data de 17 aprilie 2021, ora 10:00, utilizând platforma e-learning, ce va fi pusă la dispoziția auditorilor financiari prin grija Camerei Auditorilor Financiari din România.

Ordinea de zi:

I. prezentarea și dezbaterea următoarelor materiale:
– raportul anual de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2020;
– situațiile financiare anuale ale Camerei la data de 31 decembrie 2020;
– raportul auditorului statutar al Camerei asupra situațiilor financiare ale Camerei încheiate la 31 decembrie 2020;
– execuția bugetului de venituri și cheltuieli pentru exercițiul financiar încheiat la data de 31 decembrie 2020;
– bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2021;
– programul de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2021;
– strategia Consiliului Camerei aferentă perioadei 2021-2023;

II. aprobarea raportului anual de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2020;

III. aprobarea situațiilor financiare anuale ale Camerei la data de 31 decembrie 2020;

IV. aprobarea execuției bugetului de venituri și cheltuieli pentru exercițiul financiar încheiat la data de 31 decembrie 2020;

V. aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021;

VI. aprobarea programului de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2021;

VII. aprobarea strategiei Consiliului Camerei aferente perioadei 2021-2023;

VIII. diverse.

Documentele vor fi postate pe site-ul Camerei www.cafr.ro și pe platforma e-learning, spre consultare publică, în data de 1 aprilie 2021. Dezbaterea publică a documentelor se va realiza în perioada 1 aprilie-15 aprilie 2021, când se vor primi propuneri și vor avea loc discuții pe marginea documentelor supuse dezbaterii.

În cazul neîndeplinirii condițiilor de validitate de către Conferința Camerei Auditorilor Financiari din România, se aprobă a doua convocare la data de 17 aprilie 2021, cu aceeași ordine de zi, la o oră distanță de prima convocare.

Intrare în vigoare: 15 martie 2021

 
Secţiuni: Content, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD