« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universitatea Titu Maiorescu. Selecţie mobilităţi Erasmus+. UPDATE: Erasmus Open Day / 17 martie 2021 (16:00)
16.03.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 17 martie 2021 (16:00) Departamentul Relaţii Internaţionale al UTM organizează evenimentul online Erasmus Open Day at Titu Maiorescu University.

:: Formularul de înscriere

***

Universitatea Titu Maiorescu organizează în perioada 10-31 martie 2021 procedura de înscriere şi selecţie pentru mobilităţi de studii/ practică Erasmus+.

Studenţii care doresc să-şi depună candidatura pentru o mobilitate Erasmus+ trebuie să-şi depună dosarul online pe adresa de email a Coordonatorului Erasmus+ din cadrul facultăţii în care sunt înmatriculaţi, în perioada 10.03.2021 – 31.03.2021.

Dosarul online va cuprinde următoarele documente:
formular de înscriere în Programul Erasmus+;
– copie scanată după C.I./ pașaport;
– Curriculum Vitae Europass în format pdf;
– scrisoare de intenție care să cuprindă situația școlară (media anuală, restanțe, etc.), semnată, în format pdf;
– scrisoare de recomandare din partea unui cadru didactic UTM, care să nu fie membru al Comisiei de Selecție, Recunoaștere și Echivalare Erasmus de la nivelul facultății;

Lista detaliată cu universităţile partenere poate fi consultată aici.

 
Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD