Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Echipa de litigii a DUNCEA, ȘTEFĂNESCU & ASOCIAȚII se fortifică: av. Radu Nicolescu (40) promovează în poziția de Counsel
18.03.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Dreptul muncii, Litigii, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocatură Duncea, Ștefănescu & Asociații anunță promovarea lui Radu Nicolescu (40), avocat cu vechime și experiență vastă în cadrul DSA și membru important al echipei de litigii și al practicii de dreptul muncii. Radu urcă încă o treaptă ierarhică în cadrul DSA, devenind Counsel.

Promovările concretizate la început de an reflectă cu certitudine meritele individuale și dedicarea necondiționată a fiecărui membru în proiectele DSA, reprezentând încă o etapă în dezvoltarea organică a societății de avocatură.

Adriana Duncea, Senior Partner: „Traiectoria profesională a lui Radu, care însumează peste 10 ani, a însemnat o perfecționare constantă, o acumulare continuă de experiență în materia dreptului privat, în special în materia litigiilor civile, precum și în sfera dreptului muncii. Experiența vastă astfel dobandită, precum și rigurozitatea sa, l-au recomandat în mod firesc pe Radu pentru o nouă poziție în cadrul societății noastre, poziție a cărei asumare presupune noi responsabilități profesionale.”

Radu Nicolescu (40) – Counsel

Radu deține o experiență consolidată de peste 13 ani în avocatura de consultanță, fiind implicat în numeroase proiecte de consultanță juridică de afaceri și reprezentare a clienților, cu precădere în litigii civile între profesioniști, dar și în litigii de muncă.

De asemenea, el asistă clienți în probleme specifice dreptului muncii, fiind implicat în proiecte ample și sensibile din aceasta zonă a dreptului privat.

Pe parcursul carierei sale, Radu a avut ocazia să dobândească cunoștințe teoretico-practice variate, solide, fiind implicat în proiecte dificile din sfera litigiilor civile între profesioniști, dar și litigii de muncă, proiecte complexe în sfera restructurării societăților comerciale, concedierilor colective, fuziunilor, divizărilor, achizițiilor, analizelor due diligence (inclusiv în vederea achizițiilor imobiliare), negocierii sau redactării contractelor și în materia procedurii de insolvență.

Adriana Duncea și Cosmin Ștefănescu, avocați fondatori: „Îl felicităm pe Radu pentru realizările și implicarea lui constantă. Îi dorim mult succes în noua poziție și în provocările aferente noilor responsabilități la care, nu ne îndoim, va răspunde cu siguranță cu profesionalismul și constanța care îl caracterizează atât de bine.”

Despre Duncea, Ştefănescu & Asociaţii

Activitatea Duncea, Ştefănescu & Asociaţii se axează în special pe consultanţă de afaceri, acoperind o paletă largă de servicii de asistenţă juridică și fiscală, reprezentare în cadrul procedurilor litigioase (inclusiv litigii fiscale), restructurări, fuziuni și achiziții etc. Portofoliul de clienţi include societăţi naţionale şi multinaționale, activând în cele mai diverse domenii precum servicii financiar – bancare, leasing, auto, retail, farmaceutic, IT, energie, imobiliar, agricol.

Printre serviciile personalizate oferite clienţilor din cele mai variate industrii se numără: drept societar, fuziuni & achiziţii (incl. Due Diligence), insolvenţă & restructurări, drept bancar & financiar, dreptul muncii, litigii şi arbitraj / litigii fiscale, imobiliare & construcţii, asigurări & brokeraj, dreptul concurenţei, proprietate intelectuală și tehnologia informației, dreptul mediului.

Partenerii Adriana Duncea (49) şi Cosmin Ştefănescu (46) deţin o experienţă vastă în domeniu, acumulată în 20, respectiv 18 ani. Conduc o echipă stabilă, multidisciplinară, de 14 avocaţi, specializaţi în diverse arii ale dreptului privat.

Scurtă istorie

• 1999Cabinetul Individual de Avocatură „Adriana Duncea” devine firma de avocatură afiliată societăţii germane de audit şi consultanţă Haarmann Hemmelrath, odată cu sosirea acesteia în România.

• 2008 – Un nou partener din cadrul echipei este cooptat; partenerii fondează SCA Duncea, Ştefănescu & Associates, firma de avocatură afiliată Mazars (care fuzionase la nivel internaţional cu Haarmann Hemmelrath în 2007).

• 2014 – Firma de avocatură devine independentă din punct de vedere organizațional, prin desprinderea de Mazars.

• 2015 – Partenerii fondatori ai practicii juridice decid înființarea Diviziei de Consultanță Fiscală. DS Tax Advisory Services, condusă de Răzvan ENACHE, acoperă o gamă largă de servicii și consultanță fiscală.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti