« Secţiuni « Articole « RNSJOpiniiPovestim cărţi
Opinii

Școala Gimnazială „Matei Basarab” a dat startul Proiectului Comunicare, Dezvoltare, Libertate de Exprimare, Reputație
18.03.2021 | Robert WILLIAMS

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Robert Williams

Robert Williams

Școala Gimnazială „Matei Basarab” din Pitești a deschis activitățile de Educație pentru anul 2021 în cadrul Proiectului Comunicare, Dezvoltare și Abilități de Comunicare, Fake News, Libertatea de Exprimare, Imagine Personală și Reputație.

Astfel, miercuri, 17 martie 2021, pentru două ore în online (zoom), elevii de clasa a VII-a au dezbătut împreună cu inițiatorul (News247WorldPress), libertatea de exprimare, opinia personală, opinia colegială, aspecte practice ale exercitării celor citate.

Proiectul amintit a fost implementat pentru prima dată în anul 2020 și s-a adresat elevilor de liceu în completarea cunoștiințelor acumulate din Proiectul Educație Juridică 2019-2023 aflat în derulare cu participarea Curții de Apel Pitești și Baroul Argeș.

După un an de pauză datorită contextului epidemiologic, ieri au fost făcuți pași curajoși de către Școală Gimnazială „Matei Basarab” în continuarea tradiției parteneriale cu instituțiile citate și Agenția Britanică de Știri News247WorldPress.

Amintim faptul că Școală Gimnazială „Matei Basarab” din Pitești este cea mai importantă unitate de învățământ din județ la nivel de gimnaziu, aceasta a fost hostingul pentru Conferința Națională privind Implementarea Educației Juridice Obligatorii unde profesorii și reprezentanții ministerelor și a instituțiilor partenere News247WorldPress au dezbătut oportunitățile Educației Juridice.

Managementul școlii este asigurat de către doamna prof. dr. ODA ELENA, director adj. BURCEA MĂDĂLINA. Reprezentantul școlii în proiectele News247WorldPress este doamna psihopedagog PROCA MAGDALENA.

Mulțumim elevilor pentru participarea lor curajoasă, așa cum colegii lor mai mari de la „Zinca Golescu”, „Ion Cantacuzino”, „Dacia” au participat și dezbătut aspecte ale celor citate mai sus (2019-2020)

Proiectul se înscrie în politica de implementare a proiectelor News247WorldPress în vederea Educației Juridice și a Comunicării privind Societatea.

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress

 
Secţiuni: Content, Opinii, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD