« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Numire personal de instruire propriu al SNG
19.03.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 18 martie 2021, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– numirea în calitate de personal de instruire propriu în cadrul Departamentului de formare iniţială al Şcolii Naţionale de Grefieri, la disciplina Drept procesual penal, a lui Eusebiu-Octavian Şerbănoiu, procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, începând cu data de 01.04.2021.

– numirea în calitate de personal de instruire propriu în cadrul Departamentului relaţii internaţionale al Şcolii Naţionale de Grefieri, la disciplina Drept procesual penal, a lui Paul Ciobanu, grefier cu studii superioare juridice la Judecătoria Vaslui, începând cu data de 01.04.2021.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

 
Secţiuni: Content, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD