Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Selecție avocați în vederea participării la atelierul „How to handle cross-border parental responsibility procedures? Novelties brought by the he recast Brussels a Regulation” / 21-22 aprilie 2021
23.03.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 19 martie 2021, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că a declanșat procedura pentru selectarea a 7 avocați care să participe la atelierul de formare avansată How to handle cross-border parental responsibility procedures? Novelties brought by the he recast Brussels a Regulation, potrivit unui comunicat.

Evenimentul va avea loc în perioada 21-22 aprilie 2021, online.

Cerințe
1. candidatul trebuie să fie avocat, cu drept de exercitare a profesiei; avocații stagiari nu sunt excluși din această procedură; cu toate acestea vor avea un avantaj persoanele care justifică implicarea profesională în domeniul de referință al proiectului;
2. participarea anterioară ca expert sau cursant în proiecte derulate de UNBR sau INPPA reprezintă un avantaj;
3. bună cunoaștere a limbii engleze, dovedită prin înscrisuri (diplome, certificate, atestate);

Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 2 aprilie 2021.

Dosarul de înscriere va fi întocmit într-un singur document, format PDF, care se va transmite la adresa de mail proiecte@unbr.ro cu menționarea în corespondență a faptului că se comunică de către avocați „candidatura în cadrul proiectului Cross-border Family Matters”.

Persoana de contact în cadrul UNBR: Veronica Morecuţ, şef serviciu relaţii internaţionale, tel.: 021/3134875, 0771760079.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti