Secţiuni » Noutăţi legislative » Monitorul Oficial al României
Monitorul Oficial al României

Modificări ref. transmiterea documentelor pentru obținerea avizului ANFP
23.03.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Monitorul Oficial al României, Varia (alte arii de practica)
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 289 din 23 martie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 199/2021 pentru modificarea anexei la Ordinul președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici nr. 1.886/2019 privind aprobarea listei documentelor necesare pentru obținerea avizului Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, precum și a modalității de transmitere a acestora de către autoritățile și instituțiile publice.

Potrivit ordinului, documentele transmise în vederea obținerii avizului ANFP vor purta numele și prenumele, funcția deținută și semnătura electronică calificată sau, după caz, olografă în original a conducătorului autorității sau instituției publice solicitante.

Modalităţi de transmitere:
– prin intermediul Portalului de management al funcțiilor publice și al funcționarilor publici la secțiunea Ghișeul electronic – subsecțiunea eRegistratură;
– prin e-mail la adresa electronică comunicare@anfp.gov.ro;
– prin depunere la registratura agenției ori prin poștă, cu confirmare de primire.

Primele două modalități de transmitere se utilizează dacă documentele au fost emise în format electronic de autoritățile și instituțiile publice și semnate cu semnătură electronică calificată.

În cazul utilizării celei de-a treia variante, documentele se depun într-un singur exemplar original.

Anexa la Ordinul președintelui ANFP nr. 1.886/2019, cuprinzând Statul de funcţii, se înlocuiește cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Intrare în vigoare: 23 martie 2021

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti