Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Practicile de Fiscalitate, Concurență și Corporate/M&A ale D&B David şi Baias, recunoscute și în acest an în clasamentele Chambers Europe
25.03.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Concurență, Content, Fiscalitate, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Practicile de Fiscalitate, Concurență și Corporate/M&A ale D&B David şi Baias se regăsesc și în acest an în poziții de top în cadrul clasamentelor realizate de ghidul internațional Chambers and Partners Europe 2021, avocații societății din aceste domenii fiind recunoscuți pentru expertiza și succesul înregistrat în spețe importante și complexe.

Sorin David este clasat în continuare drept singurul Eminent Practitioner în dreptul concurenței din România, cu o experiență bogată atât în investigații de concurență, concentrări economice, ajutor de stat, cât și în mandate de asigurare a conformării companiilor la regulile de concurență. De asemenea, ghidul situează practica de concurență a D&B David și Baias în Band 2 în clasamentul caselor de avocatură din România. Lucian Bozian, Managing Associate, a intrat în acest an în atenția Chambers and Partners Europe în categoria Associate to Watch, fiind recunoscut pentru experiența importantă acumulată prin asistarea și reprezentarea clienților în investigații ale Consiliului Concurenței.

Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias: ”Ne onorează această recunoaștere care reconfirmă profesionalismul și expertiza avocaților D&B David și Baias. Le mulțumim clienților pentru aprecierea și încrederea pe care ne-o acordă pentru a-i reprezenta în cadrul unor proiecte foarte importante pentru ei.”

Chambers 2021 plasează în Band 1 practica de consultanță juridică în domeniul fiscal a D&B David și Baias, condusă de Dan Dascălu, Partener și Liderul departamentului de litigii. Avocații societății sunt recunoscuți pentru abordarea integrată fiscală și juridică și implicarea în toate etapele de soluționare a litigiilor. De altfel, excelența în practica fiscală i-a adus lui Dan Dascălu o noua clasare Band 1 de către Chambers Europe 2021. Nu în ultimul rând, el obține o importantă recunoaștere a expertizei în soluționarea litigiilor cu o clasare în Band 5.

O altă recunoaștere a excelenței a fost obținută de practica Corporate/M&A și de Anda Rojanschi, Partener și lider al acestui departament în cadrul D&B, clasate în Band 4. Practica D&B este recunoscută ca o alegere inspirată pentru asistența acordată atât antreprenorilor la vânzarea participațiilor lor, cât și companiilor multinaționale pentru achiziția unor societăți românești. De asemenea, avocații D&B au expertiză în coordonarea fuziunilor transfrontaliere, parte a unor procese complexe de reorganizare.  Anda are experienţă vastă în negocierea şi structurarea unor tranzacţii corporative şi imobiliare complexe, asistând clienţii pe parcursul negocierilor şi acordându-le consultanţă juridică până la finalizarea cu succes a tranzacţiei.

Chambers and Partners Europe este una din publicațiile juridice reper pentru piața de avocatură internațională, care alcătuiește anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură dintr-o jurisdicție. Evaluările şi clasamentele sunt întocmite în urma unor ample discuții şi interviuri cu clienții, cu firmele de avocatură şi competitorii acestora.

Despre D&B David şi Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 7 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti