Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Promovări în echipa Filip & Company
29.03.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Navigarea în ape diverse este întotdeauna mai ușoară atunci când te poți baza pe un mentor. Acest mix de provocări și susținere, schimbul de idei și experiențe pe care le facilitează sunt puncte esențiale în dezvoltarea unei cariere, mai ales în avocatură.

La Filip & Company am reușit să dezvoltăm încă de la înființare un program centrat pe dezvoltarea profesională a fiecărui membru al echipei. Iar promovările pe care le anunțăm astăzi sunt rodul acestui program.

Începând din această primăvară, Monica Stătescu (Fuziuni și achiziții) și Olga Niță (Fuziuni, achiziții și piețe de capital) au fost cooptate în parteneriat. Mihaela Ispas (Real Estate și Proiecte) și Răzvan Ionescu (Rezolvarea disputelor, restructurări și insolvențe) au fost promovați în echipa de counsels. Iar Dragoș Iordache (Concurență), Loredana Cristea (Rezolvarea disputelor), Rebecca Marina (Finanțe, bănci) și Roxana Diaconu (Fuziuni, achiziții și piețe de capital) se alătură echipei de avocați seniori.

Cristina Filip, Managing Partner Filip & Company: „Promovările decise de Filip & Company sunt rezultatul recunoașterii de către clienți și colegi a talentului și contribuțiilor unor avocați excepționali și poartă în ele marca de calitate a programelor noastre de mentorat, dezvoltare profesională și continuitate în colaborare. Fiecare dintre colegii promovați a derulat o colaborare profesională de cel puțin 5 ani cu firma, 6 dintre ei și-au desfășurat sau completat inclusiv stagiatura alături de noi, iar 5 dintre ei au participat la școlile de vară organizate de firmă.

Sunt colegi care ne demonstrează în fiecare zi că este la fel de important să construim relații de încredere cu clienții noștri, să ne facem meseria foarte bine ca parte a echipei, să creștem generațiile următoare de avocați și să dezvoltăm o varietate de abilități și tehnici profesionale care ne păstrează relevanți și performanți într-o lume în schimbare.”

Monica Stătescu face parte din echipă încă din 2008. Experiența Monicai include asistență pe aspecte de drept societar, fuziuni şi achiziţii și aspecte de reglementare în cadrul unora dintre cele mai complexe tranzacții din România din ultimii ani.

Olga Niţă s-a alăturat echipei în anul 2011, după ce a efectuat un stagiu de practică. Principalele practici în care este specializată și unde a activat pe multe dintre tranzacțiile de top din ultimii ani sunt drept societar, fuziuni şi achiziţii şi pieţe de capital.

Mihaela Ispas s-a alăturat echipei în urmă cu 10 ani și a participat, de-a lungul timpului, la unele dintre cele mai complexe tranzacții din industria de real estate.

Răzvan Ionescu face parte din echipă din anul 2012, fiind specializat în litigii privind dreptul muncii, asistență și reprezentare în domeniul restructurării, reorganizării și insolvenței.

Dragoș Iordache, Loredana Cristea, Rebecca Marina și Roxana Diaconu fac parte din echipă din 2015, după participarea în cadrul stagiului de vară organizat în fiecare an.

În urma acestor promovări, Filip & Company are 85 de membri dintre care 12 avocați parteneri, 4 counsels, 13 avocați seniori și 31 de avocați colaboratori.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti