Secţiuni » Noutăţi legislative » Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Suedia – asigurarea capacității de depozitare pentru misiunile civile de gestionare a crizelor
29.03.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. 99 din 22 martie 2021 a fost publicată Decizia nr. 487/2021 de modificare și de prelungire a Deciziei (PESC) 2018/653 privind constituirea unei capacități de depozitare pentru misiunile civile de gestionare a crizelor.

Pentru asigurarea satisfacerii nevoilor și a cerințelor operaționale de o manieră rapidă, în scopul operațiilor civile de gestionare a crizelor, la 26 aprilie 2018 Consiliul a adoptat Decizia (PESC) 2018/653 privind constituirea unei capacități de depozitare pentru misiunile civile de gestionare a crizelor.

În actualul context, prezenta decizie stabileşte că Agenția pentru urgențe în materie civilă din Suedia va asigura capacitatea operațională deplină de depozitare pentru misiunile civile de gestionare a crizelor. Modalitățile detaliate în acest sens vor fi convenite de agenție, de comandantul operației civile și de serviciile competente ale Comisiei.

De asemenea, va reveni operatorului depozitului să asigure o tranziție și o predare fără întreruperi către viitoarele modalități privind depozitarea, conform instrucțiunilor comandantului operației civile și ale serviciilor competente ale Comisiei.

Valoarea de referință financiară pentru punerea în aplicare a prezentei decizii pentru o perioadă de 54 de luni, începând de la data încheierii acordului, este de 46 197 384,22 EUR.

Intrare în vigoare: 22 martie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti