« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Eliberarea certificatelor de competență în domeniul protecției datelor cu caracter personal se va face de către un ONG din SUA [glumă de 1 aprilie]
01.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Mai mulți specialiști în protecția datelor cu caracter personal au înaintat Autorității Europene pentru Protecția Datelor o propunere scrisă pentru ca eliberarea certificatelor de competență în domeniul protecției datelor cu caracter personal să fie realizată de către o organizație non-guvernamentală din Statele Unite ale Americii, stat în care GDPR nu este aplicabil.

Răspunsul Autorității Europene, care a sosit înăuntrul termenului maxim prevăzut de lege, a fost că deja se procedează în acest mod în Uniunea Europeană.

Totuși, Autoritatea Europeană a precizat că propunerea este superfluă, având în vedere că Regulamentul General European privind Protecția Datelor cu Caracter Personal va fi abrogat în curând. Detalii aici.

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: DATA PROTECTION, SELECTED TOP LEGAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD