Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Amendament la Acordul de împrumut dintre România şi BIRD ref. Proiectul privind reforma sectorului sanitar – îmbunătățirea calității și eficienței sistemului sanitar
02.04.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Banking, Health & Pharma (Dreptul sănătății), Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 327 din 31 martie 2021 au fost publicate Amendamentele convenite între Guvernul României, prin Ministerul Finanțelor, și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, prin schimbul de scrisori semnate la Bruxelles la 1 martie 2021 și la București la 2 martie 2021 și prin Scrisoarea de amendament nr. 5 semnată la Bruxelles la 1 martie 2021 și la București la 2 martie 2021, la Acordul de împrumut (Proiectul privind reforma sectorului sanitar – îmbunătățirea calității și eficienței sistemului sanitar) dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnat la București la 17 iunie 2014.

În urma schimbului de scrisori dintre Ministerul Finanţelor şi Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD), cu referire la Acordul de împrumut din 17 iunie 2014 destinat susținerii Proiectului privind reforma sectorului sanitar – îmbunătățirea calității și eficienței sistemului sanitar, a fost încheiat amendamentul prin care s-a stabilit:
– extinderea datei-limită de tragere a sumelor împrumutului până la data de 31 decembrie 2024;
– modificarea descrierii Proiectului, în sensul că unul dintre obiectivele acestuia va fi efectuarea de lucrări de reabilitare a unităților medicale existente și construirea de noi centre pentru arși destinate tratării cazurilor severe de arși;
– exprimarea acordului privind înlocuirea indicatorilor de performanță, care vor avea conținutul prevăzut în anexa I la ultima scrisoare de amendament.

Intrare în vigoare: 31 martie 2021

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti