« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a mărit fondul de burse pentru semestrul al II-lea
02.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 30 martie 2021, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a anunțat că în ședința Biroului Executiv al Consiliului de Administraţie al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) din aceeași zi, a fost aprobată majorarea fondului de burse pentru semestrul al II-lea din anul universitar curent cu suma de 892.920 lei, ceea ce reprezintă o creștere a numărului de studenți bursieri cu 260 în fiecare lună, potrivit unui comunicat.

Suma primită lunar de UAIC de la bugetul de stat este de 2.991.282 lei pentru plata burselor studenților, ca urmare a semnării Contractului Instituțional pe anul 2021 cu Ministerul Educației și a încheierii raportării datelor despre studenți în Platforma naţională de colectare a datelor statistice pentru învăţământul superior, în data de 22 martie 2021.

Astfel, în perioada imediat următoare, toate cele 15 facultăți din cadrul UAIC vor afișa listele cu studenții bursieri, iar după analiza eventualelor contestații, listele finale vor fi transmise la serviciile de resort ale Universității pentru efectuarea plății burselor pentru studenți.

 
Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD