Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Citeşte mai mult în legătură cu Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, SELECTED

SIMION & BACIU reconfirmată pe cea mai înaltă treaptă a clasamentelor World Trademark Review 1000, cu cel mai mare număr de profesioniști în secţiunea individuală pentru România și în ediția 2024

9 februarie 2024 | JURIDICE.ro

SIMION & BACIU a primit distincția GOLD în cea mai recentă evaluare pentru România realizată de reputata publicație World Trademark Review (WTR) 1000: The World’s Leading Trademark Practitioners. În 2024, firma se clasează din nou pe cea mai înaltă treaptă atât pentru Enforcement & Litigation, cât și pentru Prosecution & Strategy, în clasamentele realizate de acestă publicație de referință dedicată exclusiv identificării practicienilor-reper în domeniul mărcilor din întreaga lume.

Ana-Maria Baciu, Cosmina Maria Simion și Andreea Bende sunt reconfirmate ca profesioniști de top în domeniul mărcilor în clasamentul realizat la nivel individual. În plus, Zsófia Judit Halmágyi debutează în clasamentele WTR 1000. Aceste patru nominalizări marchează încă o reușită specială, SIMION & BACIU fiind pentru al doilea an consecutiv firma cu cei mai mulți profesioniști activi în România recunoscuți în clasamentul individual.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale au fost incluși continuu în analiza realizată de WTR 1000 încă de la fondarea firmei în 2019. Astfel, 2024 reprezintă cel de-al cincilea an consecutive în care ne bucurăm de o recunoaștere de excepție din partea acestei publicații consacrată în identificarea profesioniștilor remarcabili din domeniul mărcilor și care activează în jurisdicții cheie la nivel mondial.

WTR 1000 remarcă în editorialul său din acest an că SIMION & BACIU are „o practică impresionantă în domeniul proprietății intelectuale„, care „combină profunzimea cunoștințelor asociate în mod obișnuit cu firmele de proprietate intelectuală de tip boutique cu resursele vaste și diverse necesare pentru o activitate tranzacțională complexă” ale unei firme de avocatură de business activă în domeniu.

Ana-Maria Baciu, Managing Partner, este inclusă în categoria GOLD a profesioniștilor în domeniul mărcilor. “Renumită pentru perspectivele sale inovatoare”, Ana-Maria „continuă să fie o figură proeminentă în industrie”, notează WTR 1000.

Cosmina Simion, Managing Partner, este inclusă în categoria SILVER a profesioniștilor în domeniul mărcilor. „Un pionier” în domeniu, Cosmina este „recunoscută pentru abordarea sa orientată spre afaceri și leadership în aspecte complexe de proprietate intelectuală”, conform WTR 1000.

Andreea Bende, Partner, este nominalizată ca un “profesionist-reper pentru activități complexe, cu componentă strategică ce implică managementul, înregistrarea, protecția și apărarea portofoliilor de mărci”. WTR 1000 a inclus-o pe Andreea în categoria SILVER.

Servicii JURIDICE.ro

Interviuri JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

Zsófia Judit Halmágyi, IP Counsel, „a cărei contribuție a contribuit la obținerea unor decizii favorabile pentru clienți, chiar și în cazuri complexe”, așa cum menționează editorialul din acest an, este inclusă în categoria BRONZ.

În centrul succesului nostru se află convingerea noastră că nevoile și obiectivele de business ale clienților noștri trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre profesionale. Credem că relațiile de business de dedurată, cu continuitate se construiesc pe încredere, comunicare deschisă și înțelegerea circumstanțelor unice ale fiecărui client cu care lucrăm. Această mentalitate ne-a ajutat să ne construim reputația ca firmă căreia îi pasă cu adevărat de clienții săi”, a menționat Ana-Maria Baciu, Managing Partner.

Distincțiile primite de SIMION & BACIU și de membrii echipei noastre prin intermediul acestor clasamente reconfirmă viabilitatea modelului nostru de business. Suntem încântați de prezența noastră constantă în clasamentele WTR 1000 care reflectă recunoașterea de către industrie a serviciilor noastre de top, a experienței noastre și a satisfacției clienților noștri. Acestea ne inspiră să continuăm cu aceeași abordare centrată pe clienți, și, în același timp, pe echipa noastră”, a completat Cosmina Maria Simion, Managing Partner.

Potrivit WTR1000, „ghidul ilustrează profunzimea experienței la dispoziția proprietarilor de mărci care încearcă să-și protejeze mărcile, fiind un instrument de referință pentru cei care caută experiență de excepție în domeniul mărcilor și parteneri din întreaga lume. (…) Profesioniștii, firmele de avocatură și cabinetele de consiliere în domeniul mărcilor pot fi incluși în WTR1000 numai pe baza unui feedback pozitiv semnificativ al surselor din piață„.

Mai multe detalii despre metodologia folosită de WTR1000, precum și despre rezultatele cercetării din 2024 sunt disponibile aici.

Despre SIMION & BACIU:

O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU este un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.

Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Ne desfășurăm activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum proprietate intelectuală, protecția consumatorilor, publicitate și protecția datelor cu caracter personal, reglementare în domeniul jocurilor de noroc, tehnologie & media, dreptul societăților, fuziuni & achiziții și soluționarea disputelor.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum AmCham (American Chamber of Commerce in Romania), INTA (International Trademark Association), ECTA (European Communities Trademark Association), IMGL (International Masters of Gaming Law), sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.

Membri ai echipei noastre sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal, IAM Patent 1000 și WTR 1000, toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Cu această abordare, promovăm cu succes o structură stabilă, cu viziune pentru viitor, care a generat o triplare a echipei noastre și o creștere anuală de două cifre (%) a portofoliului nostru de clienți, din 2019.

Reputația ne este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv:

– Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei;

– Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții;

– Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021, 2022 și 2023);

– Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS, Gold-band de WTR 1000 și Recomandată de IAM Patent 1000; de asemenea, premiată ca Firma Anului în Domeniul Mărcilor, în cadrul IP Global Awards (2022).

:: English version

Citeşte mai mult despre , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Login | Pentru a putea posta comentarii trebuie să fiţi abonat. Dacă încă nu sunteţi, click aici pentru a afla despre avantaje!

Lasă un răspuns

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories