« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ. 20 de ani de la data numirii în funcție a primilor executori judecătorești în sistem liberal din România
05.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Duminică, 4 aprilie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității următorul comunicat: „La data de 4 aprilie 2001, în baza dispozițiilor Ordinului ministrului justiției nr. 685/C/2001, erau numiți primii executori judecătorești din România, în aplicarea prevederilor Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești.

Aceștia au fost executorii care își desfășurau activitatea în cadrul instanței de judecată, sub conducerea președintelui acesteia și și-au exprimat opțiunea să își desfășoare în mod liberal profesia.

Executorii judecătorești respectau regulile Codului de procedură civilă adoptat în anul 1865, cu modificările și completările ulterioare, în executarea dispozițiilor din titlurile executorii îndeplinind acte obligatorii pentru toate persoanele fizice și juridice.

Colegilor care si-au început activitatea în anul 2001, precum și celorlalți executori judecătorești, le urăm un sincer LA MULȚI ANI!, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la data numirii în funcție a primilor executori judecătorești în sistem liberal din România!”

 
Secţiuni: Content, Executori judecătorești, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD