Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Servicii de organizare a unei campanii de publicitate si informare media aferente proiectului „TAEJ – Transparenţă, accesibilitate şi educaţie juridică prin îmbunătăţirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar”. UPDATE: Erată
17.05.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 17 mai 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității o erată vizând anunțul de participare.

:: Erată

***

Vineri, 7 mai 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității o erată vizând anunțul de participare.

:: Erată

***

Luni, 5 aprilie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat relansarea procedurii de achiziţii publice – Servicii de organizare a unei campanii de informare a cetăţenilor cu privire la sistemul judiciar şi serviciile furnizate de acesta, aferentă proiectului „TAEJ – Transparenţă, accesibilitate şi educaţie juridică prin îmbunătăţirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar” (cod MySMIS 118765/SIPOCA 454), potrivit unui comunicat.

Serviciile solicitate vizează organizarea unor campanii media TV, radio, outdoor și în mediul online privind informarea corectă și obiectivă a societății civile cu privire la actvitatea și serviciile furnizate de sistemul judiciar, promovarea și menținerea unei imagini instituționale pozitive, creșterea transparenței și accesibilității serviciilor furnizate de sistemul judiciar și îmbunătățirea accesului la justiție.

Proiectul „TAEJ – Transparenţă, accesibilitate şi educaţie juridică prin îmbunătăţirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar” (cod MySMIS 118765/SIPOCA 454), este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional de Capacitate Administrativă 2014-2020, având ca obiectiv general îmbunătățirea și abordarea unitară a comunicării publice la nivelul sistemului judiciar în vederea consolidării imaginii acestuia, asigurarea unei transparențe sporite în interiorul și exteriorul sistemului, precum și îmbunătățirea accesului la justiție prin creșterea gradului de informare, conștientizarea drepturilor cetățenilor și dezvoltarea culturii juridice.

:: Anunț de participare
:: Referat de oportunitate

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti