« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universitatea Româno-Americană și Școala de Afaceri ASEBUSS oferă burse integrale de studii în 2021
05.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 2 aprilie 2021, Universitatea Româno-Americană și Școala de Afaceri ASEBUSS au semnat un parteneriat pe termen lung, pentru a-și consolida activitatea academică și de cercetare, atât pe plan intern, cât și internațional, potrivit unui comunicat.

Parteneriatul vizează conceptul de învățământ facultate-master-MBA, bazat pe modelul american, disponibil în România din acest an. Conceptul își propune să crească noi generații de manageri și antreprenori bine pregătiți.

Cele două instituții funcționează pe modelul educațional american, iar programele pe care acestea le administrează sunt complementare – licență, master, MBA și Executive MBA.

Prof. univ. dr. Costel Negricea, Rectorul Universității Româno-Americane: „Universitatea Româno-Americană consideră că piața educațională din România începe să câștige în maturitate, iar asocierile de acest fel, între entități academice cu un nivel reputațional remarcabil, sunt o rezultantă firească și benefică pentru întregul sistem, nu doar pentru instituțiile implicate. Complementaritatea activităților și valorile comune ce definesc instituțiile noastre ne-au adus împreună și am convingerea că vor fi percepute ca avantaje suplimentare atât de către societate, în general, cât și de către cei 2.600 de studenți curenți sau cei peste 48.000 de absolvenți ai universității noastre. Deschiderea internațională și apropierea de mediul de afaceri sunt doar două dintre atributele definitorii ale instituțiilor noastre, iar sinergia creată prin intermediul acestui parteneriat va asigura beneficii pe termen lung, ambelor entități, dar și angajatorilor care vor ști că regăsesc aici un pol de recrutare și formare consolidat.”

Prof. dr. Ovidiu Dîmbean-Creta, Rectorul Școlii de Afaceri ASEBUSS: „ASEBUSS este prima și cea mai mare Școală de Afaceri din România, cu două universități americane de tradiție partenere, Kennesaw State University, Atlanta și Washburn University, Kansas, iar URA este prima universitate din România care promovează valorile educaționale ale învăţământului superior american. Avem o experiență îndelungată, de aproape trei decenii în piața românească de profil și numeroase principii comune, astfel că acest parteneriat a venit cumva firesc. Cei peste 1.500 de alumni, manageri și antreprenori de succes, care fac parte din comunitatea ASEBUSS, pot contribui, în calitate de speakeri, la evenimentele sau cursurile adresate studenților de la master sau licență și le pot deveni chiar mentori. În același timp, absolvenții URA care vor să urmeze un MBA la noi vin deja cu o bază care îi va ajuta să se adapteze mai repede și mai bine programelor noastre.”

Profesorii URA vor colabora cu colegii de la ASEBUSS, practicieni cu experiență în domeniile lor de activitate, în beneficiul studenților și al cursanților ambelor instituții. De asemenea, va exista o colaborare strânsă în activitatea de cercetare și a conferințelor științifice, iar rezultatele vor fi implementate pentru a avea un impact pozitiv asupra activității practice a URA și ASEBUSS.

Cu ocazia semnării acestui parteneriat, Universitatea Româno-Americană, alături de bursele de studii integrale pe bază de performanță, pentru 20% dintre studenții săi, oferă două burse de studii, la alegere, la oricare dintre programele de studii universitare de licență cu predare în limba română sau engleză, pentru absolvenții ASEBUSS interesați de o a doua specializare la nivel de licență.

ASEBUSS oferă absolvenților URA două burse integrale, în valoare de 10.500 euro fiecare, în programul MBA Antreprenorial, precum și burse parțiale, dedicate în special antreprenorilor. Bursele sunt adresate candidaților cu experiență profesională și interes pentru dezvoltarea gândirii antreprenoriale, într-o perioadă plină de provocări pentru mediul de afaceri.

 
Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD