« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Reziliența, cale de reinventare profesională și de creștere a performanței manageriale a organizației. Lansarea noului curs de tip post-universitar online de scurtă durată
06.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

De regulă, asociată cu redresarea, după o perioadă de criză pe plan personal sau social, ne raportăm la REZILIENȚĂ ca la acea capacitate pozitivă / abilitate de adaptare la noi situații precum contexte potrivnice și include laolaltă consolidarea energiei și flexibilității personale, atât în viața personală, cât și la locul de muncă.

Pe fondul dispariției a tot mai multe profesii și al necesității reinventării profesionale post-pandemie, Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat de către Fundația EUROLINK-Casa Europei în parteneriat cu Academia Română (2012) oferă o oportunitate de ultimă oră privind formarea și certificarea ca Expert UE & Trainer în reziliență personală și în cadrul echipei, prin intermediul unui curs online, combinat, la cerere, cu sesiuni de consiliere personalizată live.

Cursul se adresează, în principal, către două categorii:

– psihologi și consilieri în dezvoltare personală, care vor să se formeze personalizat pentru acest gen de activitate de suport, de terapii alternative;

– tuturor celor care doresc să practice un stil de alimentație și viață sănătoase, care să le sporească reziliența pentru succesul în carieră și viața personală.

Abordarea este interdisciplinară și pronunțat inovativă, Consiliul Științific incluzând experți în psihologie, management, ecologie, nutriție sănătoasă și filosofie morală.

Pentru informații suplimentare privind tematica, evaluarea, înscrierea și certificarea, cei interesați pot consulta site-ul http://ciosuerd.houseofeurope.ro/ sau transmite expresia de interes la adresa ciosuerd@houseofeurope.ro.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: UNIVERSITARIA, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD