« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Iași. Adunarea Generală a Avocaților / 7 mai 2021. UPDATE: Reconvocare / 21 mai 2021. UPDATE: Validare voturi
24.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Sâmbătă, 22 mai 2021, Baroul Iași a publicat procesul-verbal întocmit de Comisia de validare a voturilor în urma desfășurării Adunării generale a membrilor Filialei Iași a Casei de asigurări a avocaților din România.

***

Marți, 11 mai 2021, Baroul Iași a publicat convocatorul privind Adunarea Generală ordinară (reconvocare) a Filialei Iași a Casei de Asigurări a Avocaților din România, care se va desfășura prin mijloace electronice la data de 21 mai 2021.

***

Sâmbătă, 8 mai 2021, Baroul Iași a publicat procesele-verbale întocmite de Comisia de validare a voturilor în urma desfășurării Adunării generale a avocaților din Baroul Iași și a Adunării generale a membrilor Filialei Iași a Casei de asigurări a avocaților din România.

***

Vineri, 7 mai 2021, va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Avocaților din Baroul Iași, potrivit unui comunicat.

Ordinea de zi
1. Aprobarea raportului de gestiune și de gestionare a patrimoniului Baroului Iași pentru anul 2020 (Darea de seamă contabilă 2020);
2. Aprobarea Proiectului bugetului de venituri și cheltuieli al Baroului Iași pentru anul 2021;
3. Alegerea delegaților Baroului Iași la Congresul avocaților 2021 (5 delegați).

Cuvinte cheie: ,
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD