« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Camera Notarilor Publici București lansează o versiune nouă a paginii de internet
07.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Camera Notarilor Publici București (CNPB) a lansat o nouă versiune a site-ului Camerei, www.CNPB.ro, care urmărește să eficientizeze accesul la informațiile și serviciile notariale.

Noua interfață a site-ului prezintă activitatea Camerei Notarilor Publici București și simplifică accesul la serviciile oferite de aceasta și de notarii publici din Camera București, fiind un instrument util celor care sunt interesați de încheierea unor acte sau proceduri notariale.

Secțiuni precum „Întrebări frecvente” „Caut un notar” și „Taxe notariale” asigură o informare și o comunicare mai rapidă și eficientă între client și notarul public. „Cum devin notar” este dedicată celor care își doresc să urmeze cariera notarială, Camera urmând să facă publice constant datele cu privire la desfășurarea concursurilor de admitere. Procedura apostilării și supralegalizării actelor notariale și eliberarea unor copii din arhivele notariale sunt, de asemenea, prezentate în site.

În cadrul site-ului veți găsi informații despre evenimentele și acțiunile întreprinse de Camera Notarilor Publici București, despre interesele și temele actuale ale activității notariale, proiecte de voluntariat, parteneriate și publicația on-line, „Buletinul de București”, editată de Camera București.

Laura Badiu, președinta Camerei Notarilor Publici București: „Ne bucurăm că am lansat noua versiune a site-ului și dorim ca aceasta să fie un instrument util atât pentru notari, cât și pentru cetățeni. Intranetul, destinat exclusiv notarilor din Camera București, este structurat pe domenii de activitate, va fi actualizat permanent și ne dorim să devină un mecanism folositor în activitatea notarială. Noua versiune a site-ului a fost gândită într-o manieră intuitivă cu o interfață atât pentru PC, cât și pentru telefoanele inteligente. Le mulțumesc colegilor mei care au fost implicați în realizarea site-ului.”

Mai multe informații și secțiuni din cadrul noului site puteți regăsi la adresa: https://cnpb.ro/

Camera Notarilor Publici București (CNPB) este organizația profesională cu personalitate juridică ce reunește toți notarii publici din circumscripția Curții de Apel București, respectiv, Municipiul București și județele Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Teleorman. În prezent CNPB reunește aproximativ 670 de notari. Camera Notarilor Publici București este organizată şi funcţionează în baza Legii notarilor publici şi a activităţii notariale nr. 36/1995, a Regulamentului de aplicare a Legii nr. 36/1995, a Statutului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România şi a Regulamentului propriu de organizare şi funcţionare. CNPB a fost înregistrată la Ministerul Justiției sub nr. 3202/N din august 1995. Din anul 2007, Camera Notarilor Publici București este înfrățită cu Consiliul Regional al Notarilor Curții de Apel Poitiers, Franța. De asemenea, Camera Notarilor Publici București are un parteneriat cu Hamburgische Notarkammer (Camera Notarilor din Hamburg, Germania) începând cu anul 2019.

 
Secţiuni: Content, Notari, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD