« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

O Zi Student – Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept / 12-20 aprilie 2021
07.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În intervalul 12-20 aprilie 2021, Facultatea de Drept a Universității din București și Asociația Studenților în Drept (ASD) organizează evenimentul O zi student – Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a Universității din București propunându-și, ca în fiecare an, să familiarizeze elevii aflați în ultimii ani de liceu cu oferta educațională, mediul academic și spiritul celei mai importante facultăți de drept din România, potrivit unui comunicat.

O zi student este una dintre activitățile de tradiție ale ASD, deschisă anual elevilor interesați să devină studenți la Facultatea de Drept a Universității din București. În lipsa restricțiilor de natură sanitară, Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept s-ar fi dorit un eveniment organizat în cadrul facultății, prilej pentru potențialii candidați să se familiarizeze cu spațiul, atmosfera și condițiile în care și-ar petrece anii studenției.

Pentru a doua ediție care se va desfășura în sistem on-line, Facultatea de Drept și ASD și-au propus extinderea evenimentului pe durata mai multor zile, pentru a permite celor interesați să asiste la o bogată paletă de activități:

ü  Prezentarea Facultății de Drept a Universității din București / 12 aprilie 2021

ü  Campionatul de șah al Facultății de Drept / 12-14 aprilie 2021

ü  Conferința de orientare profesională „Ce urmează după Drept? Alegi ce vrei, dar știi ce alegi?”, organizată la încheierea Sesiunii de Comunicări Științifice a studenților și studenților masteranzi ai facultății / 16 aprilie 2021

ü  Participarea la unele cursuri de „Introducere în dreptul spaniol” (în limba spaniolă) / 13 aprilie 2021 și 20 aprilie 2021

ü  Participarea la unele cursuri din cadrul programului de licență al Facultății de Drept / online

ü  Conferință cu profesorii Facultății de Drept / 19 aprilie 2021

ü  Dezbatere demonstrativă a Clubului de Argumentare al Facultății de Drept / 19 aprilie 2021

ü  Sesiuni video de discuții elevi-studenți / 20 aprilie 2021

Elevii care doresc să participe la acest eveniment, o pot face prin completarea acestui formular. Programul definitiv și detaliat al evenimentului poate fi consultat aici și aici.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: ANUNTURI, SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD