« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

O Zi Student – Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept / 12-20 aprilie 2021
07.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În intervalul 12-20 aprilie 2021, Facultatea de Drept a Universității din București și Asociația Studenților în Drept (ASD) organizează evenimentul O zi student – Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a Universității din București propunându-și, ca în fiecare an, să familiarizeze elevii aflați în ultimii ani de liceu cu oferta educațională, mediul academic și spiritul celei mai importante facultăți de drept din România, potrivit unui comunicat.

O zi student este una dintre activitățile de tradiție ale ASD, deschisă anual elevilor interesați să devină studenți la Facultatea de Drept a Universității din București. În lipsa restricțiilor de natură sanitară, Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept s-ar fi dorit un eveniment organizat în cadrul facultății, prilej pentru potențialii candidați să se familiarizeze cu spațiul, atmosfera și condițiile în care și-ar petrece anii studenției.

Pentru a doua ediție care se va desfășura în sistem on-line, Facultatea de Drept și ASD și-au propus extinderea evenimentului pe durata mai multor zile, pentru a permite celor interesați să asiste la o bogată paletă de activități:

ü  Prezentarea Facultății de Drept a Universității din București / 12 aprilie 2021

ü  Campionatul de șah al Facultății de Drept / 12-14 aprilie 2021

ü  Conferința de orientare profesională „Ce urmează după Drept? Alegi ce vrei, dar știi ce alegi?”, organizată la încheierea Sesiunii de Comunicări Științifice a studenților și studenților masteranzi ai facultății / 16 aprilie 2021

ü  Participarea la unele cursuri de „Introducere în dreptul spaniol” (în limba spaniolă) / 13 aprilie 2021 și 20 aprilie 2021

ü  Participarea la unele cursuri din cadrul programului de licență al Facultății de Drept / online

ü  Conferință cu profesorii Facultății de Drept / 19 aprilie 2021

ü  Dezbatere demonstrativă a Clubului de Argumentare al Facultății de Drept / 19 aprilie 2021

ü  Sesiuni video de discuții elevi-studenți / 20 aprilie 2021

Elevii care doresc să participe la acest eveniment, o pot face prin completarea acestui formular. Programul definitiv și detaliat al evenimentului poate fi consultat aici și aici.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD