Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Galați. Recurs. Neanalizarea probelor la fond
08.04.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Jurisprudență, Jurisprudență Curți de Apel, Procedură civilă, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Galați a statuat că nelegalitatea la care se referă art. 488 alin. 1 Cod proc. civ. trebuie să fie legată de legea aplicabilă (fie legea procesuală, fie legea substanțială), iar nu de chestiuni de fapt ori de apreciere a probelor administrate. În cauză, recurenții s-au referit exclusiv la chitanțele cu care au încercat să facă dovada plății unei chirii restante, chitanțe care nu au fost avute în vedere de instanța de apel, însă acest motiv nu echivalează cu aplicarea greșită a normelor de drept material sau de drept procesual. (Decizia civilă nr. 91/2021 din 24 martie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Galați, Secția I civilă)

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti