« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

ÎCCJ. Apel declarat de expert
20.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că apelul declarat de expert împotriva unei dispoziții referitoare la onorariul său de expert, conţinută în dispozitivul unei decizii definitive, pronunţate tot într-un apel, este inadmisibil, conform art. 408 alin. 1 C. proc. pen. (sentinţele pot fi atacate cu apel, dacă legea nu prevede altfel). (Decizia nr. 6/A din 13 ianuarie 2021, pronunțată de Secția penală a Înaltei Curți de Casație și Justiție)

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: ARII DE PRACTICĂ, JURIDICE.ro, Jurisprudență curentă ÎCCJ, Procedură penală, SELECTED TOP LEGAL

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD