« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Necesitatea obţinerii acordului secţiei corespunzătoare a CSM ref. eventuala detaşare în situaţia participării la procedura de ocupare a funcţiilor de conducere
08.04.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 8 aprilie 2021, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– că este necesară obținerea acordului prevăzut de art. 13 alin. (1) din Statutul personalului de instruire al Institutului Naţional al Magistraturii, respectiv de art. 11 ind. 1 alin. (1) din Statutul personalului de instruire al Şcolii Naţionale de Grefieri, în situația participării la procedura de ocupare a funcțiilor de conducere de la nivelul Institutului Naţional al Magistraturii, respectiv Şcolii Naţionale de Grefieri.

– nu a exprimat acordul privind o eventuală detaşare în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii în situaţia promovării procedurii pentru ocuparea funcției de director adjunct al Institutului Naţional al Magistraturii a jud. Irina Marilena Cambrea, Judecătoria Târgu Jiu.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD