« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti
 

BONDOC ȘI ASOCIAȚII a acordat asistență BFS Molecular, o societate de software axată pe soluții de testare a pacienților pe bază de secvențiere de nouă generație, într-o tranzacție privind vânzarea activelor sale
08.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

BONDOC ȘI ASOCIAȚII a acordat asistență BFS Molecular, o societate de software axată pe soluții de testare a pacienților pe bază de secvențiere de nouă generație, într-o tranzacție privind vânzarea activelor sale, inclusiv proprietate intelectuală, către o societate lider în domeniul medical de precizie care acționează în domeniul soluțiilor pentru pacienții cu transplant CareDx Strengthens Bioinformatics Capabilities with Acquisition of BFS Molecular | CareDx (caredxinc.com).

Asistența a fost coordonată de Monica Iancu, Partner, implicându-i de asemenea pe Daniela Gladunea și Horatiu Dumitru, Managing Associates. Echipa a oferit asistență cu privire la toate aspectele de drept românesc ale tranzacției, care au implicat probleme juridice complexe legate de un portofoliu de software medical de înaltă valoare și drepturile de proprietate intelectuală aferente, precum și cu privire la viitorul cooperării dintre entitatea cumpărătoare și fondatorii BFS Molecular.

Tranzacția reconfirmă experiența pe care casa de avocatură BONDOC ȘI ASOCIAȚII o are în aspecte juridice referitoare la produse extrem de inovatoare, inclusiv în domeniile IT și medicină.

:: English version

 
Secţiuni: Content, Cyberlaw, Dreptul proprietatii intelectuale, Dreptul sanatatii, Fuziuni și achiziții, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD