Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Repartizarea și utilizarea unor sume din Legea bugetului de stat pe anul 2021
12.04.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Fiscalitate, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 363 din 8 aprilie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 405/2021 pentru aprobarea modului de repartizare și de utilizare parțială a sumelor prevăzute la lit. c) și d) din anexa nr. 3/13/02a la Legea bugetului de stat pe anul 2021 nr. 15/2021.

În data de 7 aprilie 2021, Guvernul a aprobat repartizarea sumei de 3.000 mii lei Departamentului pentru dezvoltare durabilă, prevăzută la lit. c) și d) din anexa nr. 3/13/02a la Legea bugetului de stat pe anul 2021 nr. 15/2021, care se va utiliza conform destinațiilor din anexă.

Secretariatul General al Guvernului va aloca fondurile pe baza propunerii însușite din punctul de vedere al oportunității și necesității de consilierul de stat al prim-ministrului desemnat să coordoneze departamentul și pe baza avizelor de specialitate ale direcțiilor din cadrul SGG. La solicitare, se pot acorda avansuri de până la 30% din valoarea contractelor încheiate pentru derularea programelor, proiectelor și acțiunilor, fără solicitarea unei scrisori de garanție bancară, pe baza avizelor de specialitate.

Pentru sumele astfel avansate, beneficiarii vor prezenta documente justificative în termen de 10 zile de la finalizarea programelor, proiectelor sau acțiunilor, dar nu mai târziu de 10 decembrie 2021.

Departamentul pentru dezvoltare durabilă va putea utiliza fondurile și pentru finanțări nerambursabile, potrivit Legii nr. 350/2005.

Intrare în vigoare: 8 aprilie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti