« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Publicația britanică Legal 500 reconfirmă poziția de lider a ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII pe piața avocaturii din România
16.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Publicația britanică Legalease a lansat ediția 2021 a Legal 500 EMEA, cea mai amplă analiză a pieței avocaturii, ce cuprinde peste 2.700 de firme din 80 de jurisdicții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Potrivit clasamentelor la nivelul țării noastre, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este, și în acest an, cea mai bine cotată societate de avocați din România.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost clasată pe prima poziție – Top Tier Firm – în 12 arii de practică, și anume: Drept Financiar-Bancar, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții, Litigii și Arbitraje, Energie/Resurse Naturale, PPP/Achiziții Publice, Drept imobiliar, Dreptul muncii, Dreptul concurenței, Telecomunicații/Media, Tehnologie (TMT), Proprietate Intelectuală, Restructurare/Insolvență, Fiscalitate.

De asemenea, expertiza în alte trei arii, și anume Piețe de Capital, Gambling/Industria Jocurilor de Noroc și Drept Penal al Afacerilor, a fost cotată drept Leading.

Clasamentele publicate recent plasează practic ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în fruntea eșalonului firmelor de avocatură din România. Totodată, firma deține un număr record de recomandări individuale. Astfel, nu mai puțin de 34 de avocați și consultanți fiscali au fost apreciați ca „Leading Individual”, „Next Generation Partner”, „Rising Star” sau incluși în categoria „Other Key Lawyers”. Nu în ultimul rând, Robert Roșu face parte din elita profesioniștilor în drept care figurează în Legal 500 „Hall of Fame”.

Potrivit editorilor, ediția 2021 a Legal 500 EMEA este cea mai cuprinzătoare de până acum. Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional. Seria Legal 500 EMEA a debutat în 1991, analiștii publicației realizând o evaluare atentă și cuprinzătoare a pieţei de avocatură internaţionale, pentru a evidenția performanţele individuale și ale firmelor de avocatură, în urma unui sondaj cu peste 300.000 consilieri juridici şi avocaţi la nivel mondial.

:: English version

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: ANUNTURI, SELECTED TOP LEGAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD