Aprobarea Ghidului și a documentarului de finanțare nerambursabilă – DRRM 2021
18.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 398 din 16 aprilie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 593/2021 pentru aprobarea Ghidului și a documentarului de finanțare nerambursabilă – D.R.R.M. 2021.

La data de 26 martie 2021, Secretariatul General al Guvernului a aprobat Ghidul și documentarul de finanțare nerambursabilă – DRRM 2021, care a intrat în vigoare la 16 aprilie 2021. Textul integral al Ghidului a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 398 bis.

Prin urmare, la data de 15 aprilie 2021, Ordinul SGG nr. 474/2020 privind Ghidul pe anul 2020 a fost abrogat.

Proiectele finanțate prin D.R.R.M. au ca obiectiv consolidarea comunităţii de limbă, cultură, religie, spiritualitate, dar şi de istorie care stă la baza relaţiei României cu Republica Moldova.

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni/categorii: Monitorul Oficial al României, Varia (alte arii de practica)

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD