« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Italia. Lansare concurs Easy privacy information via icons? Yes, you can!
19.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 14 aprilie 2021, Autoritatea pentru Protecția Datelor din Italia a lansat concursul Easy privacy information via icons? Yes, you can!

Concursul se adresează dezvoltatorilor de software, profesioniștilor din domeniul tehnologiei, experților, avocaților, creatorilor, studenților și tuturor celor interesați de acest subiect, care vor trimite un set de simboluri sau icoane care pot reprezenta toate elementele ce trebuie incluse într-o notă de informare în conformitate cu articolele 13 și 14 din GDPR.

Propunerile se vor transmite până la data de 30 mai 2021 la adresa de e-mail: icone@gpdp.it.

:: Regulile concursului

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: ANUNTURI, DATA PROTECTION, INTERNAȚIONAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD