Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Topurile Legal 500 din acest an au dezvăluit noi nume din echipa Wolf Theiss în categoriile Leading Individuals, Next Generation Partner și Rising Stars
19.04.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Odată cu lansarea clasamentului Legal 500 2021, echipa din București a firmei de avocatură Wolf Theiss continuă să urce în topuri în practicile de Corporate M&A, EU & Competition și Employment.

Ileana Glodeanu, Avocat Partener si Coordonator al Practicii de Corporate/ M&A este nominalizată Leading Individual, Anca Jurcovan, Avocat Partener și Coordonator al Practicii de Concurență și Ajutor de Stat securizează o poziție excelentă în Clasamentul Legal 500 pentru echipa locală și Luciana Tache, Avocat Senior, membră a echipei de Corporate/ M&A a intrat în clasament ca Rising Star. Andreea Stan, Avocat Senior din Echipa de Dreptul Muncii continuă să fie Rising Star pentru al doilea an consecutiv.

Alături de doamnele avocat, Legal 500 mai nominalizează în categoria Key Lawyers pe: Claudia Chiper în practica de Banking & Finance, Bryan Jardine pentru practicile de (i) Corporate M&A, (ii) Dispute Resolution, (iii) Energy și Real Estate și (iv)Resuructruing & Insolvency, Mircea Ciocîrlea și George Ghitu în practica de Corporate M&A, Adelina Iftime-Blăgean pentru practica de Employment, Ligia-Cecilia Popescu și Andreea Zvâc pentru Dispute Resolution, Flaviu Nanu pentru practica de Energy și Real Estate, Ileana Glodeanu pentru practicile de (i) Employment, (ii) Restructuring & Insolvency și (iii) TMT și ultimul nu în ultimul rând Luciana Tache pentru practica de TMT.

Realizările extraordinare ale avocaților Wolf Theiss sunt o recunoaștere a profesionalismului și a standardelor înalte ale muncii lor, confirmate frecvent și de clienții asistați. În vremuri atât de dificile, calități precum umanitatea, compasiunea, accesibilitatea, adaptabilitatea dovedită prin soluții orientate spre dezvoltarea afacerilor sunt atribute necesare oricărui avocat, fiind apreciate de clienții noștri. Aceste nominalizări vin să consolideze proiectul nostru regional de Women Empowerment, care își propune să aducă în centrul atenției femeile talentate din cadrul echipei noastre și contribuțiile lor inovatoare în cadrul Wolf Theiss.

În cadrul firmei noastre încurajăm un schimb deschis de idei și experiențe între membrii echipei și sprijinim membrii echipei pentru a se dezvolta și a se dezvolta pe parcursurile lor profesionale. ”

Bryan Jardine, Avocat Partener Coordonator al Biroului din București al Wolf Theiss: „Oamenii sunt valorile de preț ale unei companii. Suntem recunoscători să avem un număr așa mare de colegi clasați pe locurile fruntașe și nominalizați în topurile din acest an. În cadrul firmei noastre încurajăm schimbul de idei și experiențe între membrii echipei pentru a-i ajuta și susține astfel să aibă o dezvoltare armonioasă în parcursul profesional.”

DESPRE WOLF THEISS

Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală, de Est și Sud-Est, specializată în acordarea de asistenţă juridică în domeniul afacerilor internaţionale. Cu 340 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali. Prin îmbinarea expertizei juridice şi a celei de afaceri, Wolf Theiss dezvoltă soluții inovatoare care integrează competențele juridice, financiare și comerciale.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti