« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Cea mai înaltă distincție individuală la concursul Price Media Law Moot Court – Universitatea Oxford 2021
19.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În perioada 12-16 aprilie 2021, echipa Facultății de Drept a Universității din București a participat la etapa internațională a concursului Price Media Law Moot Court, organizat de Universitatea Oxford, potrivit unui comunicat.

În urma participării din acest an, echipa Facultății de Drept a Universității din București, prin studenta María José Escobar, a obținut cea mai înaltă distincție individuală conferită de organizatori: premiul pentru cel mai bun pledant din concurs, dintre cei aproximativ 100 de studenți care au pledat în fața juriilor concursului.

Acest premiu individual încununează un parcurs remarcabil al echipei, care a confirmat la Universitatea Oxford rezultatele obținute la etapa regională: premiul I pentru cel mai bun memoriu, premiul al II-lea la categoria “cel mai bun pledant”- acordat studentei María José Escobar – și locul al II-lea în clasamentul general al concursului regional, organizat de Universitatea Eötvös Loránd.

Echipa a fost formată din Denisa-Cristina Călin, María José Escobar – studente în anul IV de studii, Teodora Lianu, Irina Neagu, Mihai Rotaru și Gheorghe-Sabin Solomon – studenți în anul III de studii la Facultatea de Drept a Universității din București.

Coordonarea echipei a fost asigurată de către drd. Ștefan Bogrea.

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD