« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Filip & Company a organizat prima ediție a concursului de eseuri „A time to speak”
20.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În perioada ianuarie – aprilie 2021 a avut loc prima ediție a concursului de eseuri „A time to speak” organizat de casa de avocatură Filip & Company și dedicat studenților în anul II la Facultatea de Drept.

Tema propusă anul acesta a fost „Viața în pandemie – echilibrul între protecția interesului public și protecția intereselor private și evitarea ingerințelor arbitrare ale autorităților statului„.

Irina Suătean (associate) și Silviu Vasile (senior associate), coordonatorii proiectului: „Concursul de eseuri A time to Speak, aflat la prima sa ediție, ne-a permis să descoperim viitori juriști de succes, contribuind totodată la hotărârea noastră de a fi aproape de studenți încă din primii ani de facultate. A time to Speak este printre puținele evenimente de acest fel adresate exclusiv studenților din anul II, completând setul nostru de programe adresate studenților. Felicitări tuturor participanților și, în special, finaliștilor!”

Finalistele au fost Iulia-Maria Stanca, Maria-Giovanna Rossi, Adela-Cristina Ștefan, Cristina-Mihaela Preda și Andreea-Loredana Fodor. La finalul competiției, Iulia Stanca a reușit să îi impresioneze de jurați și a fost desemnată câștigătoarea din acest an. Maria Rossi a fost ocupanta locului II, pe locul III la egalitate de puncte s-au clasat Adela Ștefan și Cristina Preda iar Andreea Fodor a primit o mențiune.

Filip & Company își propune să transforme „A time to speak” într-o competiție cu tradiție, urmând să organizeze astfel de evenimente și în anii următori.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.

 
Secţiuni: Anunțuri, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD