« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

[ Cum a fost ] UNEJ. Desfășurarea celui de-al XX-lea Congres
25.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de executare silită în sistem liberal în România și de la înființarea Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești odată cu intrarea în vigoare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești a avut loc cel de-al XX-lea Congres anual, eveniment ce a fost organizat în data de 21.05.2021, în sistem videoconferință.

Lucrările Congresului al XX-lea au fost conduse de Președintele în exercițiu al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, executor judecătoresc Marius-Iacob Morari.

La ședință au fost convocați să participe reprezentanții legali ai Camerelor Executorilor Judecătorești de pe lângă Curțile de Apel, conducerea Centrului Național de Pregătire și Perfecționare al Executorilor Judecătorești, a Comisiei Superioare de Disciplină, a Casei de Asigurări a Executorilor Judecătorești, precum și membrii Comisiei de Cenzori.

Au onorat invitația Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești: Laura-Iuliana Scântei – Președinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări din cadrul Senatului României, Prof. univ. dr. Evelina Oprina – Judecător, Membru al Consiliului Superior al Magistraturii, Mircea Ursuța – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Justiției, Prof. univ. dr. Marian Nicolae – Conducător științific al Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești, Prof. univ. dr. Adrian Stoica – executor judecătoresc, membru al Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Constanța și Consultant permanent al Uniunii Internaționale a Executorilor Judecătorești, Marc Schmitz – Președinte al Uniunii Internaționale a Executorilor Judecătorești, Valeriu Devderea – Președinte al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din Republica Moldova, Ducu Mihai – fost Președinte al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Gheorghe-Marius Crafcenco – executor judecătoresc în cadrul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București și fost Președinte al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.

Cu prilejul acestui moment de o importanță deosebită pentru profesia de executor judecătoresc au fost prezentate și mesajele video de felicitare transmise din partea lui Bogdan Ilea – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Justiției, Conf. univ. dr. Ioan Chelaru – Președinte, Uniunea Juriștilor din România, Alain Ngongang – Președinte al Uniunii Africane a Executorilor Judecătorești, Patrick Gielen – Consilier internațional al Camerei Executorilor Judecătorești din Belgia, Malone Cunha – Președinte ASSOAJG al statului Para, Brazilia, Naifissa Amrani – executor judecătoresc, Algeria, Omar Ruiz – membru al Comisiei Naționale a Uniunii Europene, Argentina și Ferdaws el Behi – executor judecătoresc, Tunisia.

:: Mesaje video

***

Marți, 20 aprilie 2021, Consiliul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești a informat că a convocat Congresul anual al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești la data de 21 mai 2021, ora:10:00.

Având în vedere contextul actual, Consiliul UNEJ a decis, pentru protejarea tuturor persoanelor implicate, organizarea celui de-al XX-lea Congres exclusiv în mediul online.

 
Secţiuni: Anunțuri, Executori judecătorești, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD