« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Danemarca. Noi condiţii de naturalizare
21.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 20 aprilie 2021, Danemarca a anunţat că va înăspri condiţiile de naturalizare, potrivit thelocal.com.

Ministerul pentru Migraţie a confirmat încheierea unui acord asupra noilor reguli privind cetățenia între guvernul social-democrat și trei partide conservatoare.

Conform acordului, noile reglementări vor impune solicitanților de cetățenie să aibă un loc de muncă cu normă întreagă sau o activitate independentă timp de trei ani și jumătate din ultimii patru ani. Totodată, persoanelor condamnate anterior pentru care au primit sentințe condiționate sau necondiționate li se interzice în permanență să primească cetățenia daneză.

La testul de cetățenie existent vor fi adăugate cinci întrebări despre „valorile daneze”.

Mathias Tesfaye: „Trebuie să impunem limite. Persoanele care au avut pedepse cu închisoarea nu vor avea cetățenie daneză. A obţine cetăţenia daneză este o mare declaraţie de încredere din partea societăţii daneze; este aşadar necesar să ridicăm ştacheta pentru a decide cine poate deveni cetăţean danez. Vrem să fim absolut siguri că aceia care primesc cetăţenia daneză, cu toate drepturile care decurg de aici, sunt bine integraţi în societatea daneză şi au adoptat-o în mod egal – inclusiv valorile daneze.”

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni/categorii: INTERNAȚIONAL

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD