« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation

Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor. Raport anual 2020
21.04.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Data protection, Dreptul Uniunii Europene, Internațional | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: ,

Luni, 19 aprilie 2021, Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor a publicat Raportul pe anul 2020, potrivit unui comunicat.

Raportul prezintă modul în care Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor și-a continuat rolul de autoritate de protecție a datelor pentru instituțiile, agențiile și organismele UE (EUIs) în contextul pandemiei.

Wojciech Wiewiórowski: „Acest raport reprezintă o mărturie a rezilienței și profesionalismului personalului AEPD, care, în ciuda dificultăților cu care ne confruntăm cu toții din cauza pandemiei, a reușit să consolideze rolul AEPD ca autoritate de supraveghere și consilier al legiuitorului UE. Sunt foarte mulțumit de faptul că AEPD nu a reușit doar să abordeze noile provocări legate de pandemie, ci și să mențină o supraveghere solidă a EUIs.”

:: Raportul

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi