Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Comunicare profesională Comunicate profesioniști SELECTED

Promovare la Voicu & Asociații: Marta Popa devine Deputy Managing Partner

4 martie 2024 | JURIDICE.ro

Voicu & Asociații își consolidează echipa de conducere prin promovarea Martei Popa în poziția de Deputy Managing Partner.

Ca o recunoaștere a contribuției sale în cadrul firmei, începând cu data de 1 martie 2024, Marta Popa a fost promovată la poziția de Deputy Managing Partner. Ea este unul dintre membrii echipei cu care Voicu & Filipescu a pornit la drum, la lansarea societății în anul 2001, fiind numită partener și membru al managing board în anul 2006.

Portofoliul ei de practică cuprinde domenii variate precum consultanță corporativă, fuziuni și achiziții, finanțare de proiecte, protecția datelor cu caracter personal și dreptul muncii, dar și achiziții publice în sectoare precum energie și sănătate. A fost implicată în unele dintre cele mai importante investigații juridice și tranzacții din România, dobândind astfel expertiză deosebită în efectuarea de analize extinse asupra companiilor și redactarea rapoartelor de due diligence, consilierea unor clienți străini importanți sau a statului român în timpul achizițiilor private sau a vânzărilor de participații deținute de stat în companii românești.

De asemenea, Marta Popa are o experiență de peste 20 de ani în asistarea unor companii de top la nivel mondial în domeniul consultanței de management și serviciilor IT, oferind consultanță cu privire la contracte complexe de outsourcing, structuri specifice de lucru pentru angajați, protecția datelor și confidențialitate. A publicat o serie de articole în reviste și ghiduri de specialitate, internaționale și românești.

Este un sens firesc de evoluție și recunoaștere pentru Marta care a dovedit de la începutul firmei competență profesională, loialitate și echilibru în dezvoltarea armonioasă a propriei practici profesionale, dar și a firmei ca întreg. Am certitudinea ca viitorul va confirma acest vot de încredere acordat Martei în noua poziție onorifică de Deputy Managing Partner din cadrul Voicu & Asociații.”, a declarat Daniel Voicu, Managing Partner în cadrul firmei.

“Sunt încântată să preiau poziția de Deputy Managing Partner, rezultat al unei evoluții naturale și al unui efort susținut, alături de fondatorii firmei, către ceea ce este azi Voicu & Asociații – o echipă partenerială puternică, ce se potențează și susține reciproc dar și colegi dedicați, pasionați de avocatura de business și de excelența serviciului profesional către clienți. Acestea au fost ingredientele evoluției și am încredere că vom consolida misiunea începută în 2001, de a fi catalizatori de business pentru clienți.”, a declarat Marta Popa, Deputy Managing Partner în cadrul firmei.

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

Voicu & Asociații este un grup de societăți care oferă servicii juridice cu spectru complet, înființat în anul 2001 (inițial sub denumirea Voicu & Filipescu), fiind inclus de-a lungul timpului printre cele mai importante case de avocatură de pe piața românească, pentru asistența și expertiza valoroase oferite clienților săi în proiecte de anvergură privind mediul de afaceri local și regional. Gama de servicii oferite, completată de-a lungul timpului de firmele specializate de practicieni în insolvență, VF Insolvency SPRL  și consultanți fiscali, Voicu Financial & Tax Advisers SRL, a vizat peste 1.000 de clienți, companii internaționale și naționale care activează în diverse sectoare economice.

:: English version

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale