Republicarea Regulamentului Senatului (r6)
21.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 417 din 21 aprilie 2021 a fost republicat Regulamentul Senatului din 24.10.2005.

Miercuri, 21 aprilie 2021, Regulamentul Senatului, publicat inițial în Monitorul Oficial Partea I nr. 948 din 24 octombrie 2005 a fost republicat (r6).

Redăm mai jos dispozițiile art. II și III din Hotărârea Senatului nr. 10/2021 pentru modificarea și completarea Regulamentului Senatului, care nu sunt încorporate în forma republicată a Regulamentului Senatului, și care se aplică în continuare ca dispoziții proprii ale actului modificator:

„Art. II.
În termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, tuturor senatorilor li se pune la dispoziție de către Senat câte un certificat digital calificat, care să le permită semnarea documentelor cu semnătură electronică extinsă. La expirarea certificatului digital calificat, acestuia i se prelungește valabilitatea astfel încât toți senatorii să poată semna cu semnătură digitală extinsă pe durata întregului mandat.

Art. III.
În termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, Aplicația pentru gestionarea înregistrării proiectelor legislative (AGIPL) va fi disponibilă pe site-ul Senatului.”

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni/categorii: Monitorul Oficial al României, Varia (alte arii de practica)

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD